Aanbod

Digitale stress

Els Catry

Els Catry praat over het aanpakken van digitale stress bij werknemers. Hoe kan je in je job weerstand bieden aan de aandachtseconomie?

Zakt de moed jou ook al in je schoenen wanneer je je mailbox opent? Heb je moeite om alle online platformen in jouw job goed op te volgen? Of plakt je smartphone aan je hand uit schrik om iets te missen van je vrienden of collega’s? Heb je ook een hekel aan het phubbinggedrag (lees: het negeren van je gesprekspartner door bezig te zijn met je smartphone- van je vriend(in)(n)(en) als je offline bent)?

In deze sessie gaan we eerst in op de verschillende vormen van digitale stress bij werknemers. We bespreken hoe je weerstand kan bieden aan de aandachtseconomie en hoe jij aan digitale gedragsverandering kan doen om breinvriendelijk, gefocust en meer stressvrij te werken.

Deze infosessie richt zich tot beroepsactieve professionals die een groot deel van hun werk in een bureau-omgeving hebben.

Els Catry

is docente in de opleiding Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool in Gent. Tevens is ze freelance trainer en coach voor professionals met speciale interesse in aandachtsmanagement, veerkracht, interpersoonlijke (team)vaardigheden.

Voor deze workshop betaal je

250 euro

Praktisch

  • duur: 1.30 à 2 uur
  • min. 6 deelnemers
  • max. 24 deelnemers

Verwante artikels

Back to top button