AanbodOok online

MeTime. Beleef de tijd van je leven

Erna Claes

Over hoe je zelf gezond en bevlogen in het leven én in je werk kan blijven staan

In deze drukke tijd, met de vele veranderingen die op ons afkomen, zoveel dingen te doen, steeds in de weer voor allerlei en iedereen, zoeken we allemaal naar manieren om het vol te houden. De drukte op zich vraagt van ons heel wat inspanning en energie. Hoe langer een periode van drukte duurt hoe moeilijker het is om te recupereren en niet opgebrand te geraken. En, ook waterdragers krijgen dorst!

Gevaar

Zelfzorg, tijdig “me-time” nemen dus om de batterijen terug op te laden….? Of zoeken naar een optimale “work-life” balance, in een tijd waarin werk en privé juist meer en meer vermengd geraken met mekaar en in mekaar overvloeien. Het gevaar bestaat dat we in het scenario terecht komen dat het creëren van bevlogenheid en energie een “apart” deel van de dag wordt. Dat MeTime hoofdzakelijk iets wordt voor na de uren en dat dit moet compenseren voor de dagelijkse beslommeringen en de energievreters in ons leven, al de moetens en de verplichtingen,…

Deze sessie

Deze sessie legt de focus op hoe je zelf gezond en bevlogen in het leven en in je werk kan blijven staan. We gaan kijken hoe we terug “de tijd van ons leven” kunnen creëren m.a.w. hoe we terug MeTime en bevlogenheid kunnen ervaren en energie kunnen creëren tijdens de uren. Hoe we kunnen leven, ook in ons werk, en hopelijk voluit.

Erna Claes

Erna is doctor in de psychologie en medezaakvoerder van Fenrir Consult. Zij is gespecialiseerd in de gezondheidspsychologie en de cognitieve gedragswetenschappen. Ze combineert haar wetenschappelijke achtergrond met meer dan 20 jaar praktijkervaring in diverse sectoren en voor diverse doelgroepen.

Voor deze lezing betaal je

250 euro

Praktisch

  • wanneer? Liefst geen weekends en vakanties
  • duur: 1,5 uur, aaneensluitend, zonder pauze
  • max. aantal deelnemers: 150
  • als organisator zorg je voor
    • een beamer
    • zonodig een micro en een geluidsinstallatie

Verwante artikels

Back to top button