Onze voorwaarden

Wie kan activiteiten aanvragen uit ons aanbod?

Buurtwerken, een OKRA-afdeling, de bib, een oudercomité,…: sociaal-culturele groepen en organisaties in onze regio die met volwassenen werken, kunnen via ons deze activiteiten aanvragen. Politieke en commerciële organisaties kunnen dat niet. 

Dit is onze regio.

Goedkoop?

Op onze site vind je bij het vormingsaanbod netto prijzen: Vormingplus rekent je niet de normale bijdrage aan van de begeleider en zijn verplaatsingsonkosten, maar een sterk verminderd tarief. Je betaalt niet de volle pot, laat dat duidelijk zijn.

Zorgeloos boeken

We willen zoveel mogelijk verenigingen laten genieten van dit aanbod. In tegenstelling tot met onze Sprekersbox, begrenzen we in het Tijdzat-pakket niet het aantal aanvragen. Je kan deze activiteiten dus zorgeloos combineren met enkele Sprekersbox-activiteiten.

Voorwaarden

  • Je activiteit moet open staan voor het ruime publiek. Als enkel je eigen leden welkom zijn, val je uit de boot.
  • Je aanvraag doe je liefst zo vroeg mogelijk en uiterlijk 2 maanden vóór de activiteit.
  • De inkomprijs moet zo democratisch mogelijk gehouden worden: 5 euro (ook voor eventuele niet-leden) is voor ons echt het maximum. Als je het daarmee niet redt voor de organisatie van je activiteit, neem je best even contact met ons op.
  • Op al je promotie voor je activiteit moet Avansa Kempen vermeld worden als partner. Bruikbare logo’s vind je op hier.
  • Je bezorgt ons achteraf een korte evaluatie en het aantal deelnemers per gemeente.

Afgelasten?

We gaan er van uit dat vastgelegde activiteiten ook effectief plaatsvinden. Als je de activiteit (bijv. omwille van tegenvallende voorverkoop) afgelast, kunnen we onze effectieve kosten terugverhalen bij je organisatie. Die kunnen hoger liggen dan de oorspronkelijke kosten van de betoelaagde activiteit die je bij ons aanvroeg.

Praktisch

Back to top button